top of page
Krasznay_csaba_hp_9.jpg

TANÁCSADÓ

Érdeklődésemnek és szakértelmemnek megfelelően tudásomat elsősorban stratégiai kiberbiztonsági projektekhez ajánlom mind állami, mind magánszervezetek számára a szabályozási és a döntéselőkészítési folyamatban. Felkérhető vagyok továbbá kiberbiztonsági termékeket fejlesztő termékmenedzsment csapatok támogatására is.

0200.jpg

ELŐADÓ

Mivel sok vállalat és más szervezet keres olyan jó előadót, aki a kiberbiztonság jelenlegi tendenciáiról és problémáiról beszél a belső konferenciákon a tudatosság növelése érdekében, elfogadok ilyen meghívásokat. Általános szabály, hogy ez a szolgáltatás csak állami szervek számára ingyenes, vagy ha a közösség érdekében teszem.

IMG_2351.jpg

KEREKASZTAL RÉSZTVEVŐ

Mindig értékes a gondolatok megosztása más szakértőkkel. A kerekasztalok nagyszerűek erre, de ezek jó panelistákat és tapasztalt moderátort igényelnek. Mindkét szerep érdekes lehet számomra. Ez a szolgáltatás a közintézmények számára ingyenes és külföldi meghívások esetén is csak az útiköltséget kell fedezni.

IMG_2666.jpg

SZAKÉRTŐ

A kiberbiztonsági incidensek napi szinten fordulnak elő, ezeket pedig kommentálni kell. Kiberbiztonsági szakértőként ezért 7/24 órában állok a média rendelkezésére. A kapcsolódó szolgáltatás keretében a vállalati PR csapatnak tudok segíteni a kiberbiztonság szempontjából legmegfelelőbb üzenetek megtalálásában.

bottom of page