TANÁCSADÓ

Érdeklődésemnek és szakértelmemnek megfelelően tudásomat elsősorban stratégiai kiberbiztonsági projektekhez ajánlom mind állami, mind magánszervezetek számára a szabályozási és a döntéselőkészítési folyamatban. Felkérhető vagyok továbbá kiberbiztonsági termékeket fejlesztő termékmenedzsment csapatok támogatására is. 

ELŐADÓ

Mivel sok vállalat és más szervezet keres olyan jó előadót, aki a kiberbiztonság jelenlegi tendenciáiról és problémáiról beszél a belső konferenciákon a tudatosság növelése érdekében, elfogadok ilyen meghívásokat. Általános szabály, hogy ez a szolgáltatás csak állami szervek számára ingyenes, vagy ha a közösség érdekében teszem.

KEREKASZTAL RÉSZTVEVŐ

Mindig értékes a gondolatok megosztása más szakértőkkel. A kerekasztalok nagyszerűek erre, de ezek jó panelistákat és tapasztalt moderátort igényelnek. Mindkét szerep érdekes lehet számomra. Ez a szolgáltatás a közintézmények számára ingyenes és külföldi meghívások esetén is csak az útiköltséget kell fedezni. 

SZAKÉRTŐ

A kiberbiztonsági incidensek napi szinten fordulnak elő, ezeket pedig kommentálni kell. Kiberbiztonsági szakértőként ezért 7/24 órában állok a média rendelkezésére. A kapcsolódó szolgáltatás keretében a vállalati PR csapatnak tudok segíteni a kiberbiztonság szempontjából legmegfelelőbb üzenetek megtalálásában. 

© 2019 by Csaba Krasznay. Proudly created with Wix.com

  • Black Facebook Icon
  • Black LinkedIn Icon
  • Black YouTube Icon
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now